Samarbejdspartnere

“Jeg flyttede til CPH som 17-årig. Dét, at flytte hjemmefra er en stor ting, men at skulle passe ind i et professionelt træningsmiljø, nye omgivelser - og komme fra en tryg "juniortilværelse" i Odense - det er ikke for småbørn. Kosten fik endnu mere betydning end tidligere. Christina hjalp mig gennem denne seje periode. For nok er jeg meget interesseret i kost og hvad der er bedst for at kunne præstere på højt niveau, men dét, at få det hele omsat til praksis var i starten udfordrende. Christina lærte mig at blive bevidst om mængden, typen og timingen af min kost og væskeindtag. Jeg lærte desuden at madplanlægge og fik lagt alle de ernæringsmæssige grundsten til min badmintonkarriere - og som senere har gjort mig til lidt af en madentusiast.

Jeg har mange gange takket Christina for at så de frø. Jeg kan kun gi' Christina de bedste anbefalinger med videre herfra.

Viktor Axelsen, OL-medaljetager, badminton, herre-single.

“Jeg har både op til OL i 2012 og i 2016 samarbejdet med Christina om, at fin-tune min vægt og kost-strategi op til konkurrence. Vejledningen har gjort en forskel – og var også medårsag til, at jeg i 2016 kom ud af overtrænings-syndrom og blev klar til OL 2016.”

Morten Jørgensen, 3 dobbelt Ol-medaljetager på “Guldfireren”.